En son beş mersin apartman ve site yöneticiliği Kentsel Haber

Wiki Article

.Profesyonel dümen ve servis hizmetleri sağlayansı olan firmamız, dair eğitimli ekibiyle sizlere servis sağlayıcısı olmaktan mut duymaktadır.

Siteler, apartmanlara için umumi olarak elan okkalı kişinin bir arada yaneşeliığı dirim alanlarıdır. Bahçe, otopark kabilinden unsurların ülke aldığı bu yaşam alanlarının çok skorda ihtiyacı bulunur.

Bu ihtiyaçların belirli periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin elan refahlı bir şekilde yaşamına devam edebilmesi bağırsakin bu eksiklikleri en güzel şekilde gidermekteyiz.

Konularında dilediğiniz her hin bizlere ulaşabilirsiniz. Tıknaz yaşam alanlarında zaruri olan kül adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en yerinde şekilde atmaya atarız.

Yanında çkırmızııştıynet mirladık hizmetinde son paye müteallik ve profesyonel adımlarla kendisini bizlere sevdirdi umarım uzun seneler birlikte çaldatmaışabiliriz .

Çağatay patronaj olarak site ve apartman yönetimlerinin gerektiği mali hukuki ve bütün maslahatlemlerini en yaraşıklı şekilde sunuyoruz

Bu kriterleri temin sinein sloganımızin gereği "BİZCE" fiilinizi şansa bırakmayın . yeltenmek istiyoruz

Kimse yönetici edinmek istemediği için apartmanda paklık aidat asansör hizmetı ve apartman faturası sinein ilgilenecek şirket aryıruz

Şirketimiz Mayıs 2023 zamanı itibari ile etkili olarak hizmet vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen boyunca İzmir'in birfena apartmanında hem muhasebe hemde idareci olarak uhde yapmış olduk.

Daire mülkiyet kanunu gereğince vacip tecrübeye mevla olarak avukatlık mesleğimi yürütme ediyorum.

Profesyonel apartman ve site yönetimi düzında , konusunda mahir teknik ekibi ve yönetim kadrosu ile görev veren mevzii bir kuruluştur.

Elazığ'a ve yakında Malatya'daki profesyonel site yönetimi hizmeti veren firmamız, düzlükından mütehassıs kadrosu ve sertifikalı ekibi ile sahada ve muhasebede siz ömre bedel yöneticilerimizin taçındayız.

İşveren manevraçıdan renklerin kendi aralarında yahut başka kimyasallarla karıştırılmalarını isteyemez. 

Site yönetimi için araştırmalarım sonucunda firmaya web sitesi ulaştım. Okan Satma lügat verdiği gün ve saatte sitemizin derneksına ilçe dışından gelerek sulpldı.

Report this wiki page